Γνωρίστε τους δύο Έλληνες που διαπρέπουν! (Εταιρεια BlindType)

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ημέρες από τότε που η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας BlindType. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός ότι οι ιδρυτές της συγκεκριμένης εταιρείας είναι δύο νέοι Έλληνες και, πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Πάνο Πετρόπουλο και Κώστα Ελευθερίου.

Πατήστε παρακάτω στο "Read more - Διαβάστε περισσότερα" για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.
Ο Πάνος Πετρόπουλος αποφοίτησε από το Deree College με πτυχίο στο marketing management ωστόσο, όπως λέει ο ίδιος, ποτέ δεν τον κέρδισε η επιστήμη του marketing. Αντίθετα, ασχολήθηκε με την τέχνη του reverse engineering και, αστειευόμενος, ισχυρίζεται πως χρησιμοποιεί καλύτερα την... Assembly (γλώσσα προγραμματισμού) από την μητρική του γλώσσα! Ο έτερος ιδρυτής της BlindType, Κώστας Ελευθερίου, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Warwick με σπουδές στην πληροφορική και είναι επίσης ιδρυτής της GreatApps που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχημένες εφαρμογές για iPhone όπως το iSteam και το TapForce.

Στον απόηχο της σημαντικής αυτής ανακοίνωσης αναφορικά με την εταιρεία τους, το MyPhone κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με τους ιδρυτές της BlindType. Έτσι, εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον Πάνο Πετρόπουλο ο οποίος δίνει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να μάθει περισσότερα αναφορικά με την εταιρεία ενώ επίσης σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πάνο Πετρόπουλο για τον πολύτιμο χρόνο που μας αφιέρωσε. Η Συντακτική Ομάδα του myphone.gr εύχεται καλή συνέχεια στις νέες προκλήσεις που θα φέρει η επόμενη μέρα και πάντα επιτυχίες στους δύο Έλληνες δημιουργούς. Τέλος, να επισημάνουμε επίσης ότι λίγη ακόμα υπομονή και οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του BlindType.


Πηγή : www.myphone.gr

Σχόλια