Android: Νέα δυνατότητα πρόσβασης του Market από υπολογιστή

Πηγη άρθρου: http://www.myphone.gr

H Google ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση για το Android 3.0, την δυνατότητα των χρηστών να εισέρχονται στο Android Market, μέσω της ιστοσελίδας http://market.android.com και να συγχρονίζουν τις εφαρμογές του Market, δωρεάν και μη, απευθείας στο κινητό τους. Η ιδέα πίσω από το καινούργιο Android Market είναι να επιτρέψουν στον καθένα να έχει πρόσβαση και μέσω υπολογιστή και να μην περιορίζεται μόνο μέσω της εφαρμογής των κινητών τηλεφώνων.

Το νέο Android Market επιτρέπει τον χρήστη να κατεβάσει απομακρυσμένα όποια εφαρμογή επιθυμεί, σε οποιαδήποτε συσκευή τρέχει Android, με ένα απλό «κλικ» στο κουμπί Install. Επίσης η ιστοσελίδα προσφέρει επιλογές για να αγοράσει κάποιος μια εφαρμογή που είναι επί πληρωμή, όπως επίσης και μετατροπέα νομίσματος. Να σημειώσουμε πως μερικές εφαρμογές μπορεί να μην είναι συμβατές με όλες τις συσκευές Android του χρήστη και έτσι πρέπει να λάβει υπόψιν πως στην λίστα με τις συσκευές θα εμφανίζονται μόνο οι συμβατές.

Επίσης ο χρήστης μπορεί να μοιραστεί μια εφαρμογή μέσω e-mail ή twitter και να δει το ιστορικό εφαρμογών μιας συγκεκριμένης συσκευής ανά πάσα στιγμή.

Σχόλια