Forthnet: δωρεάν live streaming σε αγώνες της Superleague για όλους τους συνδρομητές της !!!!

Πηγη άρθρου: http://www.forthnet.gr

Η Forthnet φέρνει την Superleague στον υπολογιστή των συνδρομητών της!
03/02/2011

Απόλαυσε το μοναδικό προνόμιο να είσαι συνδρομητής της Forthnet με τη νέα δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της. Δες σε ζωντανή μετάδοση αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, Live Streaming στον υπολογιστή σου, μέσα από το novasports.gr!
Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση παρακολούθησε σε απευθείας μετάδοση αγώνες της ελληνικής Superleague.
O Όμιλος Forthnet διαθέτει τα αποκλειστικά δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος μέσω της κεντρικής διαχείρισης. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία της Forthnet στο broadband και της Nova στα media, δημιουργούμε μια νέα ενότητα στο novasports.gr, η οποία θα προσφέρει μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας στους χρήστες του διαδικτύου!

Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr και μόνο μέσω του δικτύου Forthnet. Η αρχή γίνεται το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

Η διαδικασία είναι απλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.

Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet!
Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/11, 12:05 μ.μ.

    Πολύ καλή κίνηση ευχαριστούμε. Υπάρχει πουθενά το πρόγραμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,
    Λογικά στο site της forthnet θα ανακοινώνουν το πρόγραμμα. Δεν έχω δει κάτι να υπάρχει μέχρι στιγμής.
    Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώσω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/12/11, 6:38 μ.μ.

    Καλησπερα...μπορουν οσοι εχουν φορθνετ γενικα η καποιος προγραμμα?? εγω που εχω double play θα μπορω?? ποτε ξεκιναει αυτο??? το φεβρουαριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας παρακάτω.
Παρακαλούμε στα σχόλια να μην γίνεται χρήση Greeklish.
Κάθε σχόλιο με προσβλητικό/υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφεται.