Google Maps 5.7: Διαθέσιμο με νέες λειτουργίες

Πηγη άρθρου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310797

Έφτασε η νέα έκδοση για το Google maps 5.7 που προορίζεται για την πλατφόρμα Android. Υπάρχουν αρκετές νέες λειτουργίες και γενική αναβάθμιση του λογισμικού σε πολλά σημεία. Η πιο αξιοσημείωτη από τις νέες δυνατότητες είναι η προσθήκη του ονομαζόμενου Google Transit Navigation, το οποίο σε συνδυασμό με την χρήση του GPS, είναι σε θέση να εντοπίζει την στάση της διαδρομής που βρίσκεται το μέσο μαζικής μεταφοράς και να τους παρέχει οδηγίες πλοήγησης σε περισσότερες από 400 πόλεις σε παγκόσμια κλίμακα. Ένας εύκολος τρόπος για να μην χαθεί κανείς αλλά και για να μην χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία για μια τέτοια λειτουργία, καθώς δεν χρειάζεται να είναι συνεχώς ανοιχτός ο δέκτης του GPS. Μόλις ξεκινήσετε την διαδρομή, το Transit Navigation έχει την δυνατότητα να σας ενημερώσει από μόνο του για την επόμενη στάση.

Επίσης, νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συναντάμε στον τρόπο με τον οποίο δίνονται πλέον οδηγίες στον χάρτης, έχει αλλάξει σημαντικά ο τρόπος που πραγματοποιείται η αναζήτηση στο Google Maps, ενώ προστέθηκαν φωτογραφίες στις σελίδες των σημείων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Την τελευταία λειτουργία θα την συναντήσετε με το όνομα Photo viewer for Place pages και στην πραγματικότητα σας δίνει την αληθινή φωτογραφία και στιγμιότυπο του μέρους που βλέπετε στον χάρτη.

Επισκεφθείτε το Android Market για να προμηθευτείτε την νέα ενημερωμένη υπηρεσία. Είναι συμβατή με εκδόσεις 2.1 ή και νεότερες.

Σχόλια