O Χρυσός Οδηγός σε smartphone με Android

Τη δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων από το Χρυσό Οδηγό όπου κι αν βρίσκονται αποκτούν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό Android 2.1 και νεότερο. Η εφαρμογή Greek Yellow Pages, η οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες iPhone, ανέβηκε στο Android Market.

Εκτός από την προφανή δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να εντοπίσουν τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν «κοντά» τους (και να επικοινωνήσουν ή να βρουν τη διαδρομή στο χάρτη), να θέσουν φίλτρα για να περιορίσουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους χάρτες για να βρουν διευθύνσεις αλλά και διαδρομές χρησιμοποιώντας δημόσια συγκοινωνία ή αυτοκίνητο.

Επιπλέον, η Greek Yellow Pages δείχνει τα εφημερεύονται φαρμακεία της περιοχής και νοσοκομεία καθώς και τα φθηνότερα βενζινάδικα. Στην εφαρμογή υπάρχουν ακόμα οι νέες κινηματογραφικές ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις της εβδομάδας (αλλά και αυτές που συνεχίζουν να προβάλλονται), και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Τέλος, στο MyXO o χρήστης αποθηκεύει διευθύνσεις και τις επιχειρήσεις της επιλογής του.

Μπορείτε να ελέγξετε τη συμβατότητα της εφαρμογής με τη συσκευή σας και να την κατεβάσετε από το Android Market.


Πηγή άρθρου: http://tech.in.gr/presentations/article/?aid=1231133940



Σχόλια