Κάντε δικό σας το DxO Optics Pro 8 δωρεάν!!!


Κάθε λάτρης της φωτογραφίας που ασχολείται παράλληλα και με την επεξεργασία φωτογραφίας, ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, θα ήθελε πολύ ένα λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών όπως είναι το Photoshop της εταιρείας Adobe. Δυστυχώς όμως το κόστος είναι αρκετά υψηλό, ειδικά για κάποιον που είτε ερασιτεχνικά είτε για χόμπι ασχολείται με την φωτογραφία.

Πρόσφατα η εταιρεία λογισμικού DxO Labs κυκλοφόρησε επίσημα την έκδοση 10 του λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών DxO OpticsPro. Για λόγους γνωριμίας με τα προϊόντα της εταιρείας, αποφάσισε να δώσει εντελώς δωρεάν την ολοκληρωμένη έκδοση 8 της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Η εταιρεία δίνει σε όλους εντελώς δωρεάν την εφαρμογή DxO OpticsPro 8 για πάντα αρκεί να μπείτε στην σελίδα της και να το κατεβάσετε μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2015.

Για κάθε ενδιαφερόμενο παρακάτω σας δίνω τα βήματα ώστε να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το DxO OpticsPro 8

Οδηγίες
-------------
1) Πατήστε στον σύνδεσμο παρακάτω:
http://www.dxo.com/intl/dphotographer#
Στην σελίδα που θα σας ανοίξει δίνετε ένα email. Μπορείτε να δώσετε ακόμα και ψεύτικο.

2) Στο αμέσως επόμενο κουτάκι από κάτω γράφετε τα γράμματα που εμφανίζονται στην εικόνα (CAPTCHA) ακριβώς όπως εμφανίζονται, και έπειτα πατάτε SUBMIT.

3) Στην επόμενη σελίδα που θα σας ανοίξει θα σας εμφανίσει τον κωδικό με τον οποίο θα ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα. Στην οθόνη θα εμφανίζεται κάτι σαν το παρακάτω:

Here is your activation code:

0047-GIFT-1234-5678-9012

Αντιγράψτε (copy & paste) τον κωδικό αυτό στον υπολογιστή σας και αποθηκεύστε τον.

4) Άν έχετε λειτουργικό Windows πατήστε στο Win για να κάνετε download το πρόγραμμα.
Άν έχετε Mac τότε πατήστε αντίστοιχα στο Mac.

5) Όταν ολοκληρωθεί το download, εκτελέστε το αρχείο DxO_OpticsPro8_Setup που κατεβάσατε και προχωρήστε κάνοντας εγκατάσταση.

6) Μετά την εγκατάσταση και την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το πρόγραμμα θα σας ζητήσει τον παραπάνω κωδικό που αποθηκεύσατε.
Συμπληρώστε τον κωδικό στα κουτάκια που θα σας έχει και πατήστε ACTIVATE.


Είστε έτοιμοι!

Σχόλια