Αποκτήστε το Nik Collection εντελώς δωρεάν πλέον από την Google!

Καταπληκτικά νέα για τους λάτρεις της φωτογραφίας, και πιο συγκεκριμένα για τους λάτρεις του post proccessing ή αλλιώς της επεξεργασία φωτογραφίας!
Η Google στις 24 Μαρτίου 2016 με μια λιτή δημοσίευση στο κοινωνικό της δίκτυο Google Plus ανακοίνωσε ότι η συλλογή Nik Collection θα είναι διαθέσιμη πλέον για όλους εντελώς δωρεάν χωρίς κανένα κόστος!!!
Για πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και όχι μόνο, η συλλογή Nik Collection είναι ήδη γνωστή και αναπόσπαστο κομμάτι της φωτογραφικής τους εργασίας.Για όσους δεν γνωρίζουν, η Nik Collection είναι μια φωτογραφική σουίτα η οποία αποτελείται από επτά desktop plug-ins που παρέχουν μια ισχυρή γκάμα δυνατοτήτων επεξεργασίας φωτογραφιών. Τα επτά αυτά Plugins ενσωματώνονται και λειτουργούν μέσα στα προγράμματα Photoshop, Lightroom και Aperture!
Η συλλογή αποτελείται συγκεκριμένα από τα παρακάτω:
1) Analog Efex Pro
2) Color Efex Pro
3) Silver Efex Pro
4) Viveza
5) HDR Efex Pro
6) Sharpener Pro
7) DFine

1) Analog Efex Pro

Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας δίνοντας την αίσθηση κλασικών αναλογικών φωτογραφικών μηχανών, φιλμ και φακών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: Analog Efex Pro

2) Color Efex Pro

Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να μεταμορφώσετε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας μια πλήρη και ολοκληρωμένη σειρά φίλτρων για διόρθωση χρώματος, ρετουσάρισμα και δημιουργικών εφέ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: Color Efex Pro

3) Silver Efex Pro

Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να μπείτε στον υπέροχο κόσμο της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με στοιχεία ελέγχου για απίστευτο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας!
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: Silver Efex Pro

4) Viveza

Με το Viveza σας δίνετε η δυνατότητα να προσαρμόσετε επιλεκτικά το χρώμα και την τονικότητα των εικόνων σας, χωρίς την ανάγκη χρήσης των μασκών και των layer.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: Viveza

5) HDR Efex Pro

Το HDR Efex Pro είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες της φωτογραφίας Υψηλού δυναμικού εύρους (HDR) για απόλυτα φυσικά ή καλλιτεχνικά αποτελέσματα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: HDR Efex Pro

6) Sharpener Pro

Ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο εργαλείο με το οποίο θα μπορέσετε να αναδείξετε και να επαναφέρετε λεπτομέρειες που έχουν χαθεί από την φωτογραφία σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: Sharpener Pro

7) DFine

Ένα από τα πιο χρήσιμα ίσως εργαλεία, το DFine σας δίνει όλες τις ρυθμίσεις και τις επιλογές ώστε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας μειώνοντας τον θόρυβο που προήλθε από την κάμερα σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες του εργαλείου αυτού πατήστε εδώ: DFine

Για όσους έχουν ήδη αγοράσει το Nik Collection Nik το έτος 2016, θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων από την Google τις επόμενες ημέρες.
Για να κατεβάσετε την πλήρη σουίτα Nik Collection By Google εντελώς δωρεάν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω ανάλογα με την έκδοση που επιθυμείτε:
Nik Collection για Windows
Nik Collection για Mac

Άν κάποιος σύνδεσμος παραπάνω δεν λειτουργεί, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την συλλογή πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο, και στην σελίδα που θα μεταφερθείτε θα βρείτε την επιλογή Download στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας:
Nik Collection

Σχόλια